Välj en sida

fönsterputs örebro

Nicks städ & fönsterputs – fönsterputs i Örebro

 

 

Nicks Städ & fönsterputs

Är dina fönster inte lika rena kanske du i Örebro med omnejd vill få hjälp inom fönsterputs? Då är det till oss, på Nicks Städ & Fönsterputs, du ska höra av dig till! Företaget grundades för att kunna erbjuda en hög kvalitet till mycket goda priser, och bakom oss finns det 15 års erfarenhet inom städning och fönsterputs. 

Är du intresserad av våra tjänster är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på antingen Facebook via direktmeddelande, men ni kan också nå oss på vårt telefonnummer eller mejl. Varmt välkomna till oss på Nicks Städ & Fönsterputs! Vi ser fram mot att få hjälpa dig med det du behöver hjälp med. 

fönsterputs med kvalité

Skulle just du i Örebro med omnejd vara intresserad av att få hjälp med fönsterputs är du alltid varmt välkommen att kontakta oss! Vi erbjuder även annan städservice. Tillsammans kommer vi fram till hur vi kan hjälpa dig på bästa vis. 

Vill ni veta mer?

På vår Facebooksida kan du alltid ta del av mer information om vårt företag och där kan ni även skicka ett meddelande om ni har frågor eller funderingar. Ni kan även klicka er in på vår hemsida om ni vill läsa mer om oss. 

Nöjda kunder

För oss är det mycket viktigt att alla våra kunder är 100 procent nöjda när vi har gjort vårt arbete. Med 15 år i branschen kan vi säkerställa att vi inte går ifrån arbetsplatsen förrän kunden har det resultatet som önskas. 

Vill du veta mer?